Przepis i sposób przygotowania na: Bawarskie roladki wołowe
W czasie pieczenia roladki podlewać małą ilością piwa. Gdy rolady zmiękną, wyjąć je a sos zagęścić mąką, doprawić solą i pieprzem
udziec wołowy | 4 plastry |
ziemniaki | 1 szt |
ogórki konserwowe | 2 szt |
boczek wędzony | 50 gram |
parówki cienkie | 4 szt |
musztarda | 2 łyzki |
cebula | 1 szt |
piwo | 150 ml |
mąka | 1 łyżka |
olej do smażenia | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: