Batony słodko- słone

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czekolada mleczna

    2 tabliczki
  • czekolada gorzka

    1 tabliczka
  • masło

    125 g
  • orzeszki ziemne

    200 g
  • ryż preparowany

    100 g
  • miód

    45 mln
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czekolady, miód oraz masło rozpuścić na wolnym ogniu. Dodać orzechy.
Wlać do kwadratowej, lub okrągłej formy , wyłożonej folią aluminiową, i pozostawić na cała noc w chłodnym miejscu.
Rano pokroić na kawałki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
GOSIA18 23.04.2012 14:20
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat