Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Batoniki Musli

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

otręby pszenne 50 g
żurawina suszona 50 g
rodzynki 50 g
pestki słonecznika 50 g
sezam 50 g
mąka pełnoziarnista 50 g
orzechy włoskie 50 g
wiórki kokosowe 50 g
jogurt naturalny 50 g
jajko 2 sztuki
cukier 35 g

Przepis i sposób przygotowania na: Batoniki Musli

Wszystkie składniki wymieszać i nakładać warstwę 1 cm na blaszkę, wyłożoną papierem do pieczenia.
Piec 20 minut w 180 stopniach.
Przestudzić, pokroić i wcinać.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 13.09.2014 13:04
domowe lubię takie :)
Margo1 13.09.2014 08:46
lubię takie batoniki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak