Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

barszcz z warzywami na szpondrze wołowym

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szponder wołowy 1 kg
woda 5 litrów
włoszczyzna 1 pęczek
fasolka szparagowa 30 dag
ziemniaki 6 sztuk
Kucharek SMAK LATA 2 łyżki
buraki czerwone 1 kg
Pieprz czarny mielony Prymat 1 łyżeczka
Czosnek suszony Prymat 1/2 łyżeczki
Majeranek suszony Prymat 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: barszcz z warzywami na szpondrze wołowym

- szponder zalać wodą, po zagotowaniu zabrać szumy cedzakiem i gotować z do miękkiego mięsa
- wsyapać buraki,włoszczyznę starte na grubszych oczkach
- dać fasolkę pokrojoną na kawałki i ziemniaki pokrojone w kostkę,gotwać z 30 min ut
- wsypać kucharka,pieprz,majeranek,czosnek i chwię pogotować
- SMACZNEGO

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 21.12.2014 16:04
lubie barszczyk
Wacław 30.10.2014 12:28
pożywna Twoja zupa !
Renata9 29.10.2014 16:10
bardzo smaczny barszczyk

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak