Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz Ukraiński
Kroki postępowania
Smacznego.
włoszczyzna | |
buraki czerwone | 1 kg |
woda | 1,5 l |
ziemniaki | 5 szt. |
kapusta biała | 0,5 głowki |
fasolka szparagowa | 20 dag |
fasola czerwona z puszki | 1 opowanie |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ziele angielskie | 4 szt |
ocet 10 % | 2 łyżeczki |
cukier | 1 łyżeczka |
śmietana 18 proc | 0,5 szklanki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
wieprzowina | 0,5 (łopatka) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: