Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz ukraiński
Doprawiamy solą i pieprzem.
Nakładamy na talerze i podajemy ze śmietaną.
żeberka | 1 kąt |
ziemniaki | 3 sztuki |
marchew | 2 sztuki |
pietruszka | 1 sztuki |
seler | 1/3 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
ziele angielskie | 3 ziarna |
buraczki | 1 pęczek |
koper świeży | 1 pęczek |
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
czosnek | 2 ząbki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
śmietana | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: