Barszcz świąteczny

Barszcz świąteczny

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    10 dag
  • wędlina

    10 dag
  • Barszcz biały

    1 szt
  • śmietana

    2 łyżek
  • majeranek

    1 łyżek
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Barszcz świąteczny

Pieczarki oczyścić i rozdrobnić. Wędlinę pokroić w kostkę.
Zupę przygotować wg przepisu na opakowaniu, dodać pieczarki i wędlinę. Gotować 10 minut, doprawić śmietaną i majerankiem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat