Barszcz świąteczny

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    10 dag
  • wędlina

    10 dag
  • Barszcz biały

    1 szt
  • śmietana

    2 łyżek
  • majeranek

    1 łyżek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić i rozdrobnić. Wędlinę pokroić w kostkę.
Zupę przygotować wg przepisu na opakowaniu, dodać pieczarki i wędlinę. Gotować 10 minut, doprawić śmietaną i majerankiem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat