Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz czerwony z chrzanem i ajwarem
Podajemy z ziemniakami lub jajkiem.
Smacznego:)
buraki | 1 Kg |
marchew | 1 |
pietruszka | 1 |
cebula | 1 |
czosnek | 2 Ząbki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
ziele angielskie | 2 |
sól | |
pieprz | |
sok z cytryny | 2 Łyżki |
chrzan ze słoika | 1 Łyżka |
Ajwar | 1 Łyżka |
masło | 1 Łyżka |
śmietana 30% | 50 Ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: