Składniki:
woda | 2 l |
wędzonka | 200 g |
zakwas | 170 ml |
czosnek | 1 - 2 ząbki |
sól i pieprz | |
majeranek | szczypta |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
ziele angielskie | 4 kulki |
śmietana 18 proc | 2 - 3 łyżki |
woda | 2 l |
wędzonka | 200 g |
zakwas | 170 ml |
czosnek | 1 - 2 ząbki |
sól i pieprz | |
majeranek | szczypta |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
ziele angielskie | 4 kulki |
śmietana 18 proc | 2 - 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: