Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

barszcz

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

buraczki 4 sztuki
kapusta biała 0.5 kg
włoszczyzna 1 pęczek
kości wieprzowe 0,5 szklanki
kawśna śmietana 100 ml
sól, pieprz, cukier
Majeranek suszony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: barszcz

warzywa umyć i obrać kapustę drobno poszatkować zrobić wywar na kościach gdy mięso zmięknie wyjąć kości do wywaru wrzucić warzywa i gotować aż warzywa zmiękną z kości obrać mięso dodać do zupy przyprawić i całość zmiksować a następnie dodać kwaśną śmietanę i majeranek i gotować jeszcze ok 5 minut podawać do pieczywa pszennego lub z uszkami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak