Przepis i sposób przygotowania na: Bardzo nam smakował, czyli pasztet z królika
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
królik | 1450 g |
wątróbka drobiowa | 60 g |
podgardle wędzone | 180 g |
boczek wędzony | 290 g |
cebula | 2 szt |
seler korzeniowy | 150 g |
bułka | 2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 łyżeczka |
jaja | 3 szt |
ziele angielskie | 6-8 szt |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | do smaku |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: