Przepis i sposób przygotowania na: Banica z ryżem
Kroki postępowania
Do przestudzonego ryżu dodajemy cebulkę, pokruszony ser, jajka, masło, curry i doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy.
mąka pszenna | 200 gram |
oliwa | 1 łyżka |
ocet jabłkowy | 1 łyżka |
woda | 8 łyżek |
otręby pszenne | 10 gram |
masło | 4 łyżki |
pasta curry | 1 łyżeczka |
jajko | 2 szt. |
sól do smaku | |
cebula | 1 szt. |
feta | 200 gram |
ryż brązowy | 1 woreczek |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: