Banany w miodzie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • miód

    12 dag
  • masło

    1 łyżka
  • cukier waniliowy

    1 łyżeczka
  • bita śmietana

    2 łyżki
  • orzechy posiekane

    5 łyżek
  • banan

    4 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Banany przekroić wzdłuż, zalać miodem, przykryć masłem. Wszystko zapiec ok 20 min. w nagrzanym do 170 stopni piekarniku. Przybrać bitą śmietaną i orzechami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
romanrafal 27.05.2013 14:28
smaczne banany
cooleczka 27.08.2012 18:27
brzmi wyśmienicie
olkaaa 26.04.2012 19:07
extra
olkaaa 26.04.2012 19:07
extra
Ewelina38 21.04.2012 22:59
musi świetnie smakować
mehia 26.03.2011 16:21
pyszne
pigila 20.12.2010 23:54
palce lizać

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat