Banany w czekoladzie z kokosem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • babany

    2 sztyki
  • czeklada mleczna

    0,5 tabliczki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Banany pociąć w paski podłużne, wrzucić na patelnię z rozgrzanym masłem. Oddzielnie rozpuścić czekoladę, dodać wiórki kokosowe. Banany przełożyć do salaterki, polać gorącą czekoladą. Można podawać z lodami śmietankowymi.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adam1f 12.01.2012 00:17
dobre
Krzysztof42 17.10.2010 15:12
sama słodycz
4muffins 07.10.2010 20:52
Super na imprezę :)
Zofia12 05.05.2010 11:28
Nie lubie babanów, ale goście się zajadają:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat