Przepis i sposób przygotowania na: Bananowiec pod pierzynką
Kroki postępowania
Rum wymieszać z 5 łyżkami wody i skropić wystudzony biszkopt.
jajko | 4 sztuki |
cukier | 1 szklanka |
mąka pszenna | 1 szklanka |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
kakao | 6 łyżek |
Cynamon mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
cukier puder | 6 łyżek |
margaryna | 100 g |
sok z cytryny | 1/2 cytryna |
banan | 4 sztuki |
śmietana 30% | 1 l |
smietana 18% | 3 łyżki |
rum | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: