Bananowe zawijaski Eli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wykałaczki

    24 sztuki
  • banan

    3 sztuki
  • boczek wędzony

    12 plastry
  • sok z cytryny

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z obranych bananów odciąć końce.Banany pokroić na 4 części.Plastry boczku oprószyć pieprzem.Każdy kawałek banana owinąć boczkiem i spiąć dwoma wykałaczkami.Piec na grillu aż boczek będzie chrupki.Smacznego!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Natalia/tubisiek 11.02.2012 11:48
fajne połączenie ;)
eli_555 12.08.2011 23:24
Są pyszne.
Sarenka 12.08.2011 15:21
Ciekawa jestem jak smakuja
Sarenka 12.08.2011 15:21
Ciekawa jestem jak smakuja
ZEWA 01.10.2010 20:10
ale fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat