Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bananowe nadzienie do naleśników

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło
cukier
banan 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: bananowe nadzienie do naleśników

Banany pokroić w półplasterki. Masło rozpuścić, dodać cukier. Po rozpuszczeniu się cukru dodać banany. Podsmażyć lekko. Gorące nadzienie nakładać na usmażone, ciepłe naleśniki, zwinąć w ruloniki/ w trójkąt (według upodobań). Ciepłe naleśniki polać miodem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak