bananowe nadzienie do naleśników

bananowe nadzienie do naleśników

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

  • cukier

  • banan

    4 szt
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania bananowe nadzienie do naleśników

Banany pokroić w półplasterki. Masło rozpuścić, dodać cukier. Po rozpuszczeniu się cukru dodać banany. Podsmażyć lekko. Gorące nadzienie nakładać na usmażone, ciepłe naleśniki, zwinąć w ruloniki/ w trójkąt (według upodobań). Ciepłe naleśniki polać miodem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat