bananowe chipsy z miodem

bananowe chipsy z miodem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • miód

    1 łyżka
  • sok z cytryny

    2 łyżki
  • banan

    3 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Piekarnik nagrzewamy do 70 stopni, a banany kroimy cieniuteńko i układamy na papierze do pieczenia. Smarujemy mieszanką miodu i soku z cytryny, po czym wkładamy papier na kratkę do piekarnika, drzwiczki uchylamy i włączamy termoobieg. Suszymy banany 15 minut, po czym przerzucamy je na drugą stronę i suszymy kolejne 15 minut. Polecam jako zdrową przekąskę nie tylko dzieciom :).

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
marcia7 17.04.2014 16:45
zdrowe chipsy
atort111 25.01.2014 23:21
ślinka aż cieknie
Lis 04.12.2013 12:40
prosta i zdrowa przekąska:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat