Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bananowe chipsy z miodem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

miód 1 łyżka
sok z cytryny 2 łyżki
banan 3 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: bananowe chipsy z miodem

Piekarnik nagrzewamy do 70 stopni, a banany kroimy cieniuteńko i układamy na papierze do pieczenia. Smarujemy mieszanką miodu i soku z cytryny, po czym wkładamy papier na kratkę do piekarnika, drzwiczki uchylamy i włączamy termoobieg. Suszymy banany 15 minut, po czym przerzucamy je na drugą stronę i suszymy kolejne 15 minut. Polecam jako zdrową przekąskę nie tylko dzieciom :).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marcia7 17.04.2014 16:45
zdrowe chipsy
atort111
atort111 25.01.2014 23:21
ślinka aż cieknie
Lis 04.12.2013 12:40
prosta i zdrowa przekąska:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak