Banan w migdałowej skórce.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • banan

    4 sztuki
  • migdały w płatkach

    1 opakowanie
  • biała czekolada

    1 tabliczka
  • mleko

    4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

rozpuścić czekoladę z mlekiem - musi być w miarę gęsta. Pokroić banany w połówki, polać je czekoladą i obsypać płatkami migdałowymi. Można podawać z odrobiną żurawiny.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
manaika 29.02.2012 23:09
oj, ślinka cieknie...
indi 23.01.2012 15:36
fajne i ciekawe
edi 11.12.2011 21:03
super:)
Rybciia 13.09.2011 17:58
smaczne;)
Ela15 26.05.2011 10:45
pycha
Marzena34 26.04.2011 19:39
pyszności

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat