Przepis i sposób przygotowania na: Bakłażany faszerowane
Kroki postępowania
Na wierzchu można posypać żółtym serem).
bakłażan | 2 szt |
pieczarki | 300 g |
cebula | 1-2 szt |
masło | 1 łyżka |
mięso mielone wieprzowe | 200 g |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
jajko | 1 szt |
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat | 1/2-1 łyżeczka |
papryka | 1/2-1 łyżeczki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | wg uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: