Składniki:
bakłażan | 1 szt |
cielęcina bez kości | 20 dag |
papryczka chilli | 2 szt |
oliwa | 2 łyżki |
śmietana 18 proc | 3 łyżki |
wino białe wytrawne | 3 łyżki |
sól | |
pieprz | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat |
bakłażan | 1 szt |
cielęcina bez kości | 20 dag |
papryczka chilli | 2 szt |
oliwa | 2 łyżki |
śmietana 18 proc | 3 łyżki |
wino białe wytrawne | 3 łyżki |
sól | |
pieprz | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: