Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bakłażanowe zawijańce

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bakłażan 1 sztuka
feta 25 dag
szczypior 1 pęczek
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Bakłażanowe zawijańce

Bakłażana należy umyć, pokroić w plastry i grillować z obu stron na złoty kolor. Fetę pokroić w słupki, układać na plasterkach bakłażana i zawijać. Bakłażana związywać szczypiorkiem, całość oprószyć solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 27.07.2013 21:39
smaczne jedzonko
IKrakowianka 17.04.2013 23:19
fajny pomysł
ben-ka 31.10.2011 08:14
bardzo dekoracyjna przystawka.
Iwusia 12.08.2010 19:25
Ciekawie się zapowiada :)
krzyniu1984 12.08.2010 14:11
musi być dobre!
Margo1 12.08.2010 10:20
Jeszcze nie jadłam...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak