Składniki:
polenta | 4 łyżki |
masło | 1 łyzeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
bakłażan | 1/2 szt |
papryka | 1/4 szt |
szczypior | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
olej lniany | |
winogrona | 10 dag |
polenta | 4 łyżki |
masło | 1 łyzeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
bakłażan | 1/2 szt |
papryka | 1/4 szt |
szczypior | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
olej lniany | |
winogrona | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: