Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Baklazan, łosoś i szparaga

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś filet 100 gram
bakłażan 100 gram
szparagi 100 gram
oliwa do skropienia
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Baklazan, łosoś i szparaga

Łososia czyścimy, układamy na blaszce. Bakłażana kroimy w grube plastry, układamy obok łososia. Szparagi myjemy i układamy na blaszce. Posypujemy solą i pieprzem do smaku, polewamy oliwą. Pieczemy 25-30 minut w nagrzanym piekarniku w temp. 140 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ilka01 17.01.2017 22:52
ciekawa propozycja na obiad
MonikaW 17.01.2017 22:44
pysznie musiało być :)
bertpvd 17.01.2017 22:16
fajny pomysł
Krzysztof15 17.01.2017 21:06
bardzo smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak