Składniki:
mąka | 20 dag |
masło | 10 dag |
cukier | 10 dag |
jajko | 1 |
jabłka | 2 |
rodzynki | 5 dag |
jagody goji | 1 garść |
orzechy włoskie | 5 dag |
cukier kryształ | 5 łyzek |
cynamon Prymat | 1 łyżeczka |
wiórki kokosowe | |
bita śmietana w sprayu |
mąka | 20 dag |
masło | 10 dag |
cukier | 10 dag |
jajko | 1 |
jabłka | 2 |
rodzynki | 5 dag |
jagody goji | 1 garść |
orzechy włoskie | 5 dag |
cukier kryształ | 5 łyzek |
cynamon Prymat | 1 łyżeczka |
wiórki kokosowe | |
bita śmietana w sprayu |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: