Przepis i sposób przygotowania na: Bakaliowiec z polewą
Margaryne ropuścić z mlekiem, dodac kakao i cukier. Cały czas mieszając podgrzewać. Lekko przestudzić i polac po upieczonym cieście.
masło |
1 kostka
|
jajko |
4
|
cukier |
1 szklanka
|
mąka |
30 dkg
|
proszek do pieczenia |
2 łyzeczki
|
bakalie |
30 dkg
|
Polewa: |
|
margaryna |
0,5 kostki
|
mleko |
3 łyżki
|
kakao |
3 łyżki
|
cukier |
3 łyżki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: