Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bajgle z łososiem.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bajgle z sezamem 4 szt
koperek 1 pęczek
twaróg 150 g
łosoś 8 plastrow
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Bajgle z łososiem.

Bajgle przekroić i zapiec ( np. w tosterze ) na złoty kolor. Wystudzić.
Koperek wymyć i posiekać. Wymieszać ze 150g twarogu.
Dolne części bajgli posmarować twarożkiem i położyć na nich po 2 plastry łososia. Cebulę obrać i pokroić w cienkie krążki. Pokrojoną cebulę rozłożyć na łososiu i przykryć górna częścią bajgli.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak