bagietki czosnkowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bułki bagietki

    1 szt
  • ser żółty

    30 dkg
  • Czosnek suszony Prymat

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

bagietki przekroić posmarować masłem, ser żółty zetrzeć na tarce, posypać pułki i wstawić do piekarnika na ok 180 stopni. Gdy ser się rozpuści posypać czosnkiem granulowanym i ponownie wstawić do piecyka. Zapiekać aż bułki będą chrupkie a ser idealnie roztopiony

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ankaryba 17.04.2013 11:55
to coś dla mnie!!!
Marko 19.05.2012 16:34
pyszne
Marko 19.05.2012 16:34
pyszne
Papryczka 27.11.2011 13:48
smaczne
aleksa123 28.07.2011 12:31
Fajne:-)
dorotka0000025 05.06.2011 10:51
świetne
berys18 28.03.2011 09:38
smakowite
Anna210 18.12.2010 10:35
a bagietka nie wyschnie za bardzo ? ;)
marta639 18.09.2010 12:10
Polecam ten przepis.
IlonaAlbertos 16.05.2010 18:37
Takie bagietki są świetną przekąską. Można do nich użyć też różnych ziół. Coś pysznego.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat