Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

BAGIETKA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka
łosoś wędzony plastry
serek kremowy
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: BAGIETKA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM

Bagietke pokroić na kanapeczki, rozsmarować na nich serek kremowy o smaku malinowym. Plastry łososia wędzonego ułożyć na kanapeczki, dodać natkę pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Habibi 21.07.2016 22:20
serek jest w pudełeczkach o kształcie wiaderek i jeśli się nie mylę, to ten serek nie jest słony, ale nie jest też wyraźnie słodki... taki dość neutralny - kupujemy malinowy, rabarbarowy i żurawinowy
Habibi 21.07.2016 22:17
uwielbiam łososia wędzonego na kanapkach, ale serka używam najchętniej chrzanowego, bo wg mnie łączą się idealnie :)
benka 21.07.2016 16:20
Ciekawie wygląda, a serka kremowego o malinowym smaku (na słono) jeszcze nie spotkałam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak