BAGIETKA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bagietka

  • łosoś wędzony plastry

  • serek kremowy

  • natka pietruszki

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bagietke pokroić na kanapeczki, rozsmarować na nich serek kremowy o smaku malinowym. Plastry łososia wędzonego ułożyć na kanapeczki, dodać natkę pietruszki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Habibi 21.07.2016 22:20
serek jest w pudełeczkach o kształcie wiaderek i jeśli się nie mylę, to ten serek nie jest słony, ale nie jest też wyraźnie słodki... taki dość neutralny - kupujemy malinowy, rabarbarowy i żurawinowy
Habibi 21.07.2016 22:17
uwielbiam łososia wędzonego na kanapkach, ale serka używam najchętniej chrzanowego, bo wg mnie łączą się idealnie :)
benka 21.07.2016 16:20
Ciekawie wygląda, a serka kremowego o malinowym smaku (na słono) jeszcze nie spotkałam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat