Bagietka z wędliną i jarmużem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bagietka

    1 szt
  • szynka wędzona

    3 plastry
  • ser żółty

    2 plastry
  • jarmuż

    10 g
  • ogórki konserwowe

    1 szt
  • ketchup pikantny

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bagietkę rozcinam wzdłuż. Następie smaruję ketchupem środek. Następnie kładę jarmuż, ser, szynkę w plastrach oraz ogórek konserwowy. Szynkę lekko roluję albo składam w pół.

Do jednej bakietki wkładam ok 3 plastrów szynki i 2 plastry sera żółtego które również zawijam lub roluję. Bagietkę jeśli zabieram ze sobą do pracy owijam w folię spożywczą.
patunia87
dla 1 osoby.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat