Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bagietka z pesto roso

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1 szt
mozzarella 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: bagietka z pesto roso

Bagietkę kroimy na kawalki(plastry). Smarujemy pesto, kładziemy na wierzch mozzarellę. Zapiekamy w piekarniku. Na wierzch kładziemy liść bazylii.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adamorek 28.01.2012 23:04
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak