Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka z masłem czosnkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

1 kostka masła
6 ząbków czosnku
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat
bagietka

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka z masłem czosnkowym

Masło ucieramy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i sosem koperkowo-ziołowym. Bagietkę kroimy na kromki, smarujemy masłem z oby stron, układamy na folii aluminiowej tak aby się sklejały. owijamy gotową bagietkę folią aluminiową i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na ok 30- 45 minut, podajemy do mięsa z grilla lub pieczonego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak