Bagietka z masełkiem ziołowym

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bagietka

    1 szt
  • przyprawa jarzynowa

    1 łyżek
  • masło

    1 kostek
  • czosnek

    2 ząbki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Masło utrzeć i połączyć z rozdrobnionym czosnkiem oraz jarzynką. Bagietkę ponacinać w ukośne kromki, w powstałe nacięcia nałożyć masło ziołowe. bagietkę zawinąć w folię aluminiową. Zapiekać ok. 15 minut.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat