Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka z kurczakiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1 szt
pierś z kurczaka pieczona 100 g
szpinak świeży 1 garść
papryka czerwona 1/3 szt
sos 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka z kurczakiem

Bagietkę przekrajamy wzdłuż. Następnie jedną cześć 'dolną' smarujemy ulubionym sosem, ja użyłam sosu czosnkowego.

Następnie kładę umyty szpinak. Upieczonego kurczaka kroję w plastry o grubosci palca.

Paprykę czerwoną myję i kroję w plastry lub słupki.

Na koniec kładę pokrojoną w paski czerwoną paprykę. Składam bagietkę. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jan_mag 03.02.2017 13:16
super przekąska
Edith85 03.02.2017 11:59
Fajnie wygląda
justynkag 03.02.2017 07:14
Ale bym zjadła taką bagietkę :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak