Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bagietka po włosku

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidor
żółty ser
bagietka

Przepis i sposób przygotowania na: bagietka po włosku

pokroić bagietkę na małe kromeczki posmarować masłem,posypać tartym żółtym serem i położyć pomidora. Na koniec posypać bazylią i zapiec w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni, piec około 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak