Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bagietka czosnkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 2 sztuki
masło 1/2 kostki
ząbki czosnku 4 zabki
natka pietruszki trochę
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: bagietka czosnkowa

miękkie masło rozgnieść w miseczce czosnek przepuść przez praskę natkę pietruszki posiekaj. masło utrzyj z czosnkiem i natką pietruszki dopraw solą i pieprzem. bagietki pokrój posmaruj masłem czosnkowym owiń je folią aluminiową i zapiekaj około 15 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 23.12.2011 11:37
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak