Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka BELLA ITALIA

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1/2 szt
rukola 1 garść
pomidor 3 plasterki
ser chamembert 3 plasterki
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka BELLA ITALIA

Pomidory układamy na folii alumieniowej, na nich kładziemy ser chamembert i chwilę zapiekamy. Bagietkę smarujemy masłem, następnie kładziemy rukolę, a na wierzch pomidory z rozpuszczonym serem. Całość posypujemy ziołoami prowansalskimi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smakowita 10.05.2012 09:55
mniam, smacznie ujęty jest ten smakołyk ;)
smakowita 10.05.2012 09:54
mniam, smacznie ujęty jest ten smakołyk ;)
mic 01.12.2011 16:49
bardzo aptecznie wyglada
IlonaAlbertos 04.07.2011 23:48
Super wygląda, aż ślinka cieknie :)
Agnieszka172 31.01.2011 20:12
fajnie smakowicie wygląda
Islanzadi 14.12.2010 23:52
Wygląda pięknie :)
pegaz 18.11.2010 09:04
apetycznie wygląda
pegaz 18.11.2010 09:04
super
bernika 27.10.2010 23:46
to prawda Bella!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak