Przepis i sposób przygotowania na: Babka ziemniaczana z sosem kurkowym
Kroki postępowania
Podajemy na ciepło jako dodatek do podsmażonej babki ziemniaczanej, posypując natką pietruszki.
ziemniaki | 2 kg |
śmietana 12% | 20 dag |
jajko | 1 sztuka |
cebula | 10 dag |
boczek wędzony | 10 dag |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
olej | |
Bułka tarta klasyczna Prymat |
kurki | 20 dag |
cebula | 5 dag |
śmietana 12% | 30 dag |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej | do smażenia |
natka pietruszki | 2 łyżki posiekanej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: