Składniki:
mąka | 250 g |
margaryna | 250 g |
cukier | 250 g |
mak | 250 g |
jajko | 5 szt. |
aromat migdałowy | 1 łyżka |
mleko | 1 szklanka |
proszek do pieczenia | 1 płaska łyżka |
orzechy włoskie | 200 g |
rodzynki | 200 g |
skórka pomarańczowa |
mąka | 250 g |
margaryna | 250 g |
cukier | 250 g |
mak | 250 g |
jajko | 5 szt. |
aromat migdałowy | 1 łyżka |
mleko | 1 szklanka |
proszek do pieczenia | 1 płaska łyżka |
orzechy włoskie | 200 g |
rodzynki | 200 g |
skórka pomarańczowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: