Babeczki z pastą jajeczną

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • korpusy słone babeczek

    10 szt
  • Szczypiorek cienki

  • pietruszka

  • koper świeży

  • margaryna

    2 łyżki
  • jajko ugotowane na twardo

    5 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Zielenine posiekać. Ugotowane jajka zetrzeć na tarce, dodać sól i pieprz oraz margarynę i wymieszać na gładka masę. nadziewać babeczki i podawać jako przekąske.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Sarenka 17.06.2011 15:22
wygladaja super!
Koper 04.05.2011 19:52
podoba mi się ten pomysł
Kate131 31.01.2011 08:36
fajny pomysł
Kate131 31.01.2011 08:36
fajny pomysł
meredith 30.01.2011 22:14
fajne :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat