Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Babeczki z czerwonej fasoli

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

na 8 babeczek

fasola czerwona z puszki 1 puszka
kakao 3 łyżki
banan 2 sztuki
jajko 2 sztuki
proszek do pieczenia 1 łyżeczka

dodatkowo

konfitura żurawinowa 8 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki z czerwonej fasoli

Wszystkie składni (oprócz żurawiny) przełożyć do miski rozdrobnić blenderem na jednolitą masę. Przełożyć do 8 foremek. Na wierzch położyć po łyżce żurawiny. piec 25 min 180-190 stopni

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 14.12.2016 08:30
smakowite !
gusia1000 14.12.2016 00:01
Na pewno są dobre.
Jadwiga/Jaga85 13.12.2016 21:52
pyszna propozycja
Stenka 13.12.2016 19:52
ciekawa propozycja
Małgorzata92 13.12.2016 19:52
Ciekawy przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak