Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Babeczki jajeczne

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 9 sztuk
parmezan starty 60 gram
seler naciowy 60 gram
papryka czerwona 1/2 sztuki
cebula 1/2 sztuki
płatki owsiane 1 garść
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki jajeczne

W misce roztrzepujemy jajka. Dodajemy parmezan. Warzywa pokrojone w drobną kostkę (cebule, paprykę, seler naciowy). Oraz parmezan. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy dokładnie. Masę jajeczną wylewamy do przygotowanych foremek. Pieczemy w temp. 180 stopni do suchego patyczka,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magda60 05.06.2017 22:02
pomysl super
A_Ka 06.02.2017 10:59
zapraszam :) często córkom robię na śniadanie
kokoszka
kokoszka 06.02.2017 06:34
super pomysł
AZgotuj 04.02.2017 11:15
chcę spróbować! :)
Renata9 03.02.2017 21:42
Bardzo smaczne śniadanko :-)
magdow 03.02.2017 21:23
smakowity przepis ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak