Przepis i sposób przygotowania na: BABECZKI CUKINIOWO-ZIEMNIACZANE Z PARMEZANEM
Kroki postępowania





cukinia | 250 gram |
ziemniaki | 250 gram |
parmezan | 3 łyżki |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
jajko | 1 szt |
mąka pszenna | 3 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
kurkuma | 1 łyżeczka |
chili | 1/4 łyżeczki(płatki) |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: