Awanturka z ryby wędzonej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryba wędzona

    500 g
  • bryndeza

    2 łyżki
  • oliwa

    2 łyżki
  • cebul

    1 mała
  • szczypiorek

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

rybę obieramy z ości mięso ucieramy na masę z bryndzą dodajemy oliwę i posypujemy posiekaną cebulą i szczypiorkiem mieszamy

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat