Awanturka z pstrąga

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bryndza

  • wędzony pstrąg

  • Papryka słodka mielona Prymat

  • pieprz

  • śmietana

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 250 g bryndzy, 1 wędzony pstrąg, 3 łyżki kwaśnej śmietany, 1 cebula, 1 łyżeczka słodkiej papryki, 1 łyżeczka świeżo zmielonego pieprzu.

SPOSÓB WYKONANIA: Mięso pstrąga rozdrobnić widelcem, cebulę drobniutko posiekać i starannie wymieszać wszystkie składniki na gładką masę. Podawać z pieczywem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat