Składniki:
kapusta czerwona | 30 dag |
węgierki świerze lub suszone | 10 sz |
olej | 2-3 łyżki |
musztarda łagodna | 1 łyżeczka |
sok z cytryny lub kwasek cytry | do smaku |
cukier | do smaku |
sól | do smaku |
jabłko kwaśne | kilka szt. |
kapusta czerwona | 30 dag |
węgierki świerze lub suszone | 10 sz |
olej | 2-3 łyżki |
musztarda łagodna | 1 łyżeczka |
sok z cytryny lub kwasek cytry | do smaku |
cukier | do smaku |
sól | do smaku |
jabłko kwaśne | kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: