Aromatyczny Morszczuk z grilla

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Ryby mrożone morszczuk

    4 szt
  • masło

    1 łyż
  • natka pietruszki

    1 szt
  • Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat

    1 szt
  • czosnek

    1 ząbek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ryby rozmrozić, natrzeć czosnkiem i przyprawą do ryb, zostawić na 2 – 3 godziny w chłodnym miejscu lub na noc w lodówce. Natkę pietruszki pokroić drobno rozetrzeć z ząbkiem czosnku i łyżką masła. Nałożyć do środka ryb. Owinąć w folię aluminiową i piec na grillu około ½ godziny.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
TyTaN 08.04.2012 23:10
super danie
iwona332 22.09.2010 23:37
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat