Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Aromatyczny Morszczuk z grilla

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Ryby mrożone morszczuk 4 szt
masło 1 łyż
natka pietruszki 1 szt
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat 1 szt
czosnek 1 ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: Aromatyczny Morszczuk z grilla

Ryby rozmrozić, natrzeć czosnkiem i przyprawą do ryb, zostawić na 2 – 3 godziny w chłodnym miejscu lub na noc w lodówce. Natkę pietruszki pokroić drobno rozetrzeć z ząbkiem czosnku i łyżką masła. Nałożyć do środka ryb. Owinąć w folię aluminiową i piec na grillu około ½ godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

TyTaN 08.04.2012 23:10
super danie
iwona332 22.09.2010 23:37
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak