Przepis i sposób przygotowania na: Aromatyczny filet z kurczaka
Kroki postępowania
Grillujemy aż mięso w środku nie będzie surowe - czas zależy od wielkości filetów.
Należy uważać by mięso nie wysuszyło się zanadto.
Smacznego :)
kolendra | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
sól | |
pieprz | |
Rozmaryn suszony Prymat | |
cząber | |
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat | |
olej z pestek dyni | 1 łyżka |
czosnek | 1 ząbek |
filet z kurczaka | 4 szt. |
woda letnia | 1 łyżka |
majeranek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: