Przepis i sposób przygotowania na: Aromatyczna potrawka z czerwoną soczewicą i cukinią
Kroki postępowania
Smacznego :)
soczewica czerwona | 300 gram |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
cebula | 2 szt |
czosnek | 4 ząbki |
papryka czerwona | 1/2 szt |
cukinia | 1 mała szt |
oliwa | 3 łyżki |
curry | 1 łyżeczka |
Kurkuma mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Kmin rzymski mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1/2 łyżeczki |
woda | 1300 ml |
sól | |
pieprz | |
śmietana |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: