Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Arbuz w galaretce

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

arbuz 1/4 szt
galaretka agrestowa 2 szt
maliny świeże

Przepis i sposób przygotowania na: Arbuz w galaretce

Ugotować galaretkę wg przepisu na opakowaniu, wystudzić.
Arbuz obrać, usunąć pestki i pokroić w niewielkie kostki . Do pucharków nałożyć po kilka kostek i zalać je wystudzoną galaretką. Włożyć do lodówki do całkowitego zastygnięcia galaretki. Przed podaniem przybrać innymi owocami, ja zrobiłam to malinami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gibli 10.07.2014 17:52
pyszności:))
gusia1000 07.07.2014 21:54
Fajne kolory, no i smak.
Jodaj 07.07.2014 07:43
deserek super :) na takie upały w sam raz
Pani Domu 06.07.2014 11:58
apetyczne kolorki
Wacław 06.07.2014 11:02
smaczny deserek
Jadwiga/Jaga85 05.07.2014 23:52
Ale fajne:)
Niki22 05.07.2014 23:51
w sam raz deserek na upalne dni :)
Mniam 05.07.2014 23:35
Bardzo fajny pomysł na lekki i orzeźwiający deserek.
asiczekz 05.07.2014 23:19
arbuza w galaretce bym pojadła :)
barbara11561 05.07.2014 22:00
pyszny deserek:)
Mira85 05.07.2014 21:12
świetny pomysł na deser

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak